Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Férfi steppelt sídzseki

Férfi steppelt sídzseki

Útközben is jó melegen és divatosan: ebben a téli dzsekiben a sípályán, de azon kívül is remekül fog mutatni. Hátán polárbéléssel és különösen puha köztes réteggel készült, környezetbarát ecorepel® impregnálása pedig víz- és szennyeződéstaszítóvá teszi. Funkcionális részletek Kapucni végelzárós húzózsinórral a bőség állításához Tépőzárak a kapucni rögzítéséhez - optimális tartás Magasan záródó állógallér Állvédős cipzár Cipzáras mellzseb 2 cipzáras, bevágott zseb MP3-ljátszó tárolására szolgáló zseb kábelkivezető nyílással és kábelelvezető bújtatóval Tépőzáras mobiltelefontartó zseb Síbérlettartó zseb fedett cipzárral Vízhatlan hófogó gumírozással és patentgombokkal a bőség állításához Végelzárós húzózsinór a bőség állításához Rugalmas ujjvégek hüvelykujjnak való kivágással Szemüvegtartó zseb szemüvegtisztító kendővel

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.