Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi szabadidőing, kék, nagykockás

Férfi szabadidőing, nagykockás

Az ilyen ingből sohasem lehet elég! Az enyhén karcsúsított szabású szabadidőing a stílusos megjelenés garanciája. Kiváló minőségű kidolgozás Az igényes kidolgozású ing gallérjának és mandzsettának belső oldalát kontrasztszínű Oxford-szegéllyel látták el. A ruhadarabon mindemellett minden olyan megtalálható, amellyel egy divatos férfi ingeknek rendelkeznie kell: legombolható gallér, mellzseb és állítható bőségű mandzsetták. A tökéletes illeszkedés érdekében enyhén lekerekített alsó szegéllyel és külön szabott hátrésszel készült. Szín: Kicsi kockák Anyag: 100% pamut Méret: Teljes hossz kb. 80 cm Oxford szövet Az Oxford-szövet olyan durva szerkezetű és megjelenésű, amely a legtöbbször fehér és színes szálak keresztezéséből jön létre. Mindez sajátos jelleget kölcsönöz a szövetnek. Általában erős pamutfonalból készül, ennek köszönhetően különösen strapabíró, mégis puha tapintású.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.