Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2016
Férfi szélálló futódzseki, citromsárga

Férfi szélálló futódzseki, citromsárga

Edzés esőben és rossz időben. A szélálló futódzseki maximálisan szélálló és véd a meghűléstől, ezért szélben és az átmeneti időszakban tökéletes viselet edzéshez. A háton, a könyöknél és a karok alatt lévő hálós betétek kellően szabad mozgást tesznek lehetővé. A betétek lélegzőek és nedvességelvezetőek a DryActivePlus kidolgozás révén. A szellős, hálós bélés ráadásul még egyenletes testhőmérsékletről is gondoskodik. === ecorepel® impregnálás Hogy az edzés még esős és hideg időben is öröm legyen, a környezetbarát ecorepel® impregnálás egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Fényvisszaverő részletek A futódzsekit keskeny fényvisszaverő szalagokkal és nyomott mintákkal látták el, így viselője még rossz látási viszonyok között is jól látható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.