Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2017
Férfi szélálló futódzseki, neonsárga

Férfi szélálló futódzseki, neonsárga

Ellenszél? Nem gond! Ez a futódzseki környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően szél és rossz idő esetén is ideális kísérőként szolgál a szabadban. A hátrészen, a könyöknél és a karok alatt található rugalmas betétek kellően szabad mozgásról gondoskodnak, DryActive Plus kidolgozásuk révén pedig lélegzők és nedvességelvezetők. Wind Protection rendszer Ezt a dzsekit High Performance membránja teszi teljesen szélállóvá, míg hálós bélése kellemes viseletet biztosít. A cipzárt állvédővel, a cipzáras zsebet pedig nyílással látták el a fülhallgatókábel számára. Fényvisszaverő, nyomott minták és fényvisszaverő paszpólok gondoskodnak a jobb láthatóságról még rossz látási viszonyok mellett is. A dzseki két bevágott zsebbel, tépőzárakkal, a bőség állítására szolgáló, végelzárós, rejtett húzózsinórral, valamint hüvelykujjnak való nyílással ellátott ujjvégekkel rendelkezik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2017  Túraruházat & felszerelés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.