Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi termo funkcionális aláöltözet

Férfi termo funkcionális aláöltözet

Tökéletes alsóruházat téli sporthoz. A termo aláöltözetet vese- és farrészen meleg polárbetétekkel látták el, a bolyhozott belső oldalnak köszönhetően pedig hőszigetelő hatású. Mindemellett lélegző és nedvességelvezető a DryActive Plus by miDori kidolgozásnak, valamint a hónaljnál és a hátrészen található, COOLMAX® anyagból készült hálós betéteknek köszönhetően Funkcionális szabás A kiváló minőségű anyagkombináció és a test vonalát követő szabásvonal kellően szabad mozgást és tökéletes illeszkedést biztosít. Az egyedülállóan lapos varrás és a meghosszabbított hátrésszel ellátott felsőrész révén egyszerűen kényelmes. A nadrág klasszikus sliccel készült. Különösen meleg anyag Ez a funkcionális aláöltözet különösen meleg és kiváló nedvességelvezető. Ezért főként váltakozó testi aktivitást igénylő sportokhoz ideális, pl. sífutáshoz.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.