Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Férfi termo futódzseki

Férfi termo futódzseki

Még ha odakint kellemetlenre fordul is az idő, senkinek sem kell lemondania a sportról. Ez a termo dzseki DryActive Plus kidolgozásának köszönhetően lélegző és nedvességelvezető, a környezetbarát ecorepel® impregnálás pedig víz- és szennyeződéstaszítóvá teszi. Funkcionális kidolgozás A dzseki puhán bolyhozott belső oldala révén optimális hőszigetelést biztosít, állvédős cipzárja, könnyű köztes réteggel ellátott szövött betétje, hálós béléssel készült kapucnija és a bőség állítására szolgáló húzózsinórja nagyobb védelmet nyújt a hideg szél ellen. Négy cipzáras zsebbel, az ujjvégen hüvelykujjnak való nyílással, valamint fényvisszaverő paszpólokkal látták el, melyek még rossz látási körülmények között is jobb láthatóságról gondoskodnak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.