Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Férfi termo futófelső, kék

Férfi termo futófelső, kék

Tökéletes viselet hűvösebb napokon. A termo futófelső a puhán bolyhozott belső oldal révén optimális hőszigetelést biztosít. Az egyenletes testhőmérsékletről és a maximális kényelemről futás közben a lélegző és nedvességelvezető, pikébetétes funkcionális anyag gondoskodik. A formatartó felső tökéletesen áll és a szabad mozgást sem akadályozza. Sportruházat funkcionális részletekkel Ha a hüvelykujját az ujjvégen lévő nyíláson átdugja, akkor olyan, mintha kézmelegítőt hordana. További különleges részlet még a fejhallgató vezetéke számára tervezett kialakítás és az állvédős cipzár. A futófelső hosszabb hátrésszel készült, amely a hátat is jó melegen tartja. Egy kis cipzáras zsebet is beledolgoztak a kulcsok és az aprópénz számára. Fényvisszaverőkkel A futófelsőt fényvisszaverő paszpólokkal és fényvisszaverő flatlock varrással is ellátták, így viselője akár rossz látási viszonyok között is jól látható. Szín: Kék


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.