Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
Férfi zsebes rövidnadrág, bézs

Férfi zsebes rövidnadrág, bézs

Egy rövidnadrág minden eshetőségre! A nagy oldalzsebek nem csak lezseren mutatnak, hanem minden olyan elfér bennük, amire egy férfinak csak szüksége lehet. Emellett két bevágott zseb és két rejtett gombos, zsebfedős farzseb található a ruhadarabon. A koptatott színhatású pálmalevél mintának köszönhetően a rövidnadrág hamar a nyár nagy kedvencévé válik! Összevarrás után történő mosás A rövidnadrág összevarrás után történő mosással készült. Ez a különleges eljárás kellemesen puha tapintásúvá és enyhén koptatott hatásúvá teszi a ruhadarabot. A kidolgozás a zsugorodás veszélyét is csökkenti. Igényes kidolgozású részletek Az egyenes szabású, szűk szárú rövidnadrág további igényes kidolgozású részletekkel készült. Hat övbújtatója van, emellett cipzárral és gombbal zárható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.