Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2017
Fiú gumicsizma

Fiú gumicsizma

Pliccs-placcs, olyan jó kint lenni az esőben! Ez a gumicsizma nem csupán szárazon, hanem meleg plüssbélésének köszönhetően melegen is tart. Csúszásgátló, profilozott járótalpa nedves, latyakos talajon is jó tartást biztosít. A csizmaszáron és a saroknál található fényvisszaverők nagyobb biztonságról és jobb láthatóságról gondoskodnak sötétben és rossz időben. Gyerekekre szabott részletek Hogy a gumicsizma sokáig jó legyen, a kiegészítő plüss talpbetéttel méretre igazítható. Bősége zsinóros behúzóval állítható. Óvodába tökéletes: praktikus kialakításának köszönhetően a gyerekek gyorsan megtanulják egyedül levenni a csizmát, a feliratozható névtábla révén pedig nem keverik össze őket. Szín: Kék-zöld alapon kalózmintás Anyag: Gumi Plüssbélés 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2017  TAVASZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.