Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2015
Fiú kabát minden időjárásra, 3 az 1ben

3 az 1-ben gyerek kabát minden időjárásra, kék csíkos

Esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Bármilyen is legyen az idő, ez a kabát mindig tökéletes viseletet biztosít. Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön hordható vagy cipzárak és patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, minden időjárásra alkalmas kabátként összekapcsolható. Hogy könnyű legyen fel- és levenni, mindkét kabát ujját taft béléssel látták el. A belső kabát: meleg mikropolár anyagból A mikropolár anyagból készült belső kabát puha, könnyű és meleg. Bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását, ezért magában viselve a hideg ellen is könnyű védelmet biztosít. A polárkabátot két bevágott zsebbel is ellátták. Az esőkabát: szélálló, vízhatlan és lélegző A vízhatlan bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően a kabát sikeresen felveszi a harcot a szél és a rossz idő ellen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződés könnyedén lepereg az anyagról. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Szín: Sötétkék-kék csíkos Anyag: 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2015  SALE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.