Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2016
Fiú kabát minden időjárásra

Fiú kabát minden időjárásra

Ezzel a dzsekivel bármely időjárás ellen jól felvértezhetik magukat a gyerekek és még a kényelemről sem kell lemondaniuk! A kapucninál és a törzsrésznél található hálós bélés egyenletes testhőmérsékletet biztosít. A kabátot könnyű taftbéléssel látták el az ujjaknál, ezért könnyen és gyorsan felvehető. Az elöl és hátul lévő fényvisszaverők jobb láthatóságról gondoskodnak rossz időben és sötétben. Ha pedig a kicsik átdugják hüvelykujjukat az ujjvégen található nyíláson, akkor olyan, mintha kézmelegítőt viselnének. Vízhatlan és szélálló Ez a minden időben hordható gyerekdzseki a bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően vízhatlan és szélálló. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén ráadásul szennyeződéstaszító is. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Funkcionális kidolgozás Levehető kapucni - patentgombokkal rögzíthető Állógallér Alábélelt, kifordítva beledolgozott, vízhatlan cipzár állvédővel Cipzáras belső zseb Írható névtábla Bőség állítására szolgáló tépőzáras szegély az ujjvégen

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 26/2016  NYÁRI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.