Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Fiú softshell dzseki

Fiú softshell dzseki

Esős idő, szél és hideg - a softshell anyagból készült kabátok ideális ruhadarabok az átmeneti időszakra. A rugalmas külső anyag rendkívül kényelmes viseletet és kellően szabad mozgást biztosít. Ez a dzseki puha, meleg mikropolár bélésével pedig igazán kellemesen hordható. Szélálló, vízhatlan & lélegző Ennek a softshell kabátnak a kiváló minőségű anyaga a hűvösebb évszakokra tökéletes. A Clima Protection rendszernek köszönhetően szélálló, vízhatlan és lélegző, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig szennyeződéstaszító. Mindemellett a külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. Fényvisszaverőkkel Annak érdekében, hogy a gyerekeket a közlekedésben résztvevők sötétben és rossz látási körülmények között is jól láthassák, elöl és hátul fényvisszaverőkkel is ellátták a kabátot. Kiegészítésképpen a cipzárak mentén fényvisszaverő paszpólok gondoskodnak a jobb láthatóságról.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Eső- és túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.