Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2016
Fotós hátizsák

Fotós hátizsák

Fotós kirándulásokhoz tökéletes, bármilyen is legyen az idő. Ennek a fotós hátizsáknak a belsejében nedvességtől, szennyeződéstől és ütéstől védetten tárolható a teljes fotófelszerelés A fotós táskával szembeni előnye: a kezeket szabadon hagyja! Számos praktikus rekesz A fotós hátizsák számos praktikus rekesszel rendelkezik: például egy olyan állítható hosszúságú csatos pánttal, amely az állvány rögzítésére használható. A számos rekesznek köszönhetően mindig jól látható a fényképezőgép és a tartozékok. A hátizsákot egy puhán párnázott főrekesszel látták el, amelyben két cipzáras, hálós rekesz található. Emellett rendelkezik még egy nagyméretű cipzáras rekesszel, melyben két kicsi tárolórekesz és tollnak kialakított zseb található, elöl pedig egy rávarrt cipzáras zsebbel és két oldalsó hálós rekesszel. A hét kivehető belső térfelosztó segítségével szorosan illeszkedve tárolhatók az objektívek és egyéb tartozékok, ezek igény szerint tépőzárral behelyezhetők. Kényelmes pántrendszer Az ergonomikusan formázott, puhán párnázott vállpántok hossza állítható, így igény szerint alakíthatók. Annak érdekében, hogy a pántok jól illeszkedjenek és ne csússzanak le, egy állítható magasságú mellpánt akadályozza meg elmozdulásukat. A hátizsák kiegészítésképpen egy állítható bőségű haspánttal is rendelkezik. A hordozófül puhán párnázott. Az optimális szellőzésről és a kényelmes viseletről a váll- és hátrészen található hálós kialakítás gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 18/2016  Lezser stílus férfiaknak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.