Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2016
Frissentartó dobozkészlet, 9 részes

Frissentartó dobozkészlet, 9 részes

Szorosan záródó & kifolyásbiztos Négy "kattintás" és máris szivárgásmentesek a dobozok. A frissen tartó dobozokat pattintós zárakkal látták el. A 9 db-os szettben található kicsi dobozok ételszállító dobozként is használhatók, hiszen szilikontömítéses fedelük tökéletesen kifolyásbiztos. Sokáig friss és ropogós marad az élelem A készlet egy nagy tárolódobozt és nyolc kisebb ételtartó, ill. élelmiszertároló dobozt tartalmaz. Hogy a friss élelem, mint például a saláta, sokáig ropogós maradjon, a nagy dobozt olyan rácsos betéttel is ellátták, mely jobb szellőzésről és arról is gondoskodik , hogy a kondenzvíz le tudjon csöpögni. A nagy doboz fedele süllyesztett hordozófüllel készült. Sokoldalúan használhatók A frissen tartó dobozok kiváló minőségű műanyagból készültek, valamint –20 és +110 °C között hőmérsékletállóak. Ennek köszönhetően mind normál tárolásra, mind pedig fagyasztásra, melegítésre, mikrohullámú sütőben történő kiolvasztásra alkalmasak. Használat után mosogatógépben tisztíthatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 15/2016  Az otthon ízei

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.