Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Fülhallgató

Fülhallgató

Telefonhoz headsetként is használható Zenehallgatás és mobil elérhetőség, ezzel a fülhallgatóval mindkettő lehetséges. Csak csatlakoztassa a mikrofonnal is ellátott fülhallgatót egy okostelefonhoz, hallgasson zenét, közben pedig ne maradjon le egyetlen hívásról sem. A kiváló minőségű, krómhatású elemekkel díszített fülhallgató minden kereskedelmi forgalomban kapható MP3-lejátszóval és okostelefonnal kompatibilis. A három különböző nagyságú, átlátszó szilikon fülpárnának köszönhetően a fejhallgató igény szerint állítható. Erőteljes hangzás Ezzel a fülhallgatóval élmény lesz a zenehallgatás! Az In Ear fülhallgató ugyanis erőteljes hangzásról gondoskodik. Műszaki részletek A látható fémbelsővel készült átlátszó vezetéket kábeltörés elleni védelemmel és 3,5 mm-es derékszögű jack dugós csatlakozóval is ellátták. A hívásfogadás gombbal rendelkező mikrofon a vezetéken található.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.