Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Fülhallgató

Fülhallgató

Headsetként is használható fülhallgató Zenehallgatás és mobil elérhetőség, ezzel a fülhallgatóval mindkettő lehetséges: csak csatlakoztassa a fülhallgatót egy okostelefonhoz, hallgasson zenét, közben pedig ne maradjon le egyetlen hívásról sem. A kiváló minőségű alumíniumból készített elemekkel díszített fülhallgató minden kereskedelmi forgalomban kapható MP3-lejátszóval és okostelefonnal kompatibilis. A három különböző nagyságú, átlátszó szilikon fülpárnának köszönhetően a fejhallgató igény szerint állítható. A vezetéket egy 3,5 mm-es derékszögű jack dugós csatlakozóval is ellátták. Fejhallgató erőteljes hangzással Ezzel a fülhallgatóval élmény lesz a zenehallgatás. A fülhallgató ugyanis erőteljes hangzásról gondoskodik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.