Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Fürdőszoba szekrény

Fürdőszobai alacsony szekrény

Nagy funkcionalitás és modern forma: ezt nyújtja ez a fehér fürdőszobaszekrény. Ajtaja nyomópontok segítségével nagyon könnyen nyitható és csukható. Mögötte egy nagy rekesz található egy behelyezhető polclappal, amely praktikus módon állítható 3 különböző magasságba. A három rekeszes kontrasztszínű betét további tárolóhelyet biztosít. Természetesen padlókímélő betét és szerelési anyag is tartozik hozzá. Megfordítható betét piros vagy szürke színben A szekrény egy olyan 2-színű betétekkel rendelkezik, amelynek egyik oldala piros, másik oldala szürke. Attól függően, hogy a szerelés során az egyes részek miként kerülnek összeállításra, egyedileg és ízlés szerint a piros vagy a szürke színárnyalatok lesznek hangsúlyosak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.