Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Fürdőszobai magas polcos szekrény

Fürdőszobai magas polcos szekrény

Ez a fürdőszobai magas polcos szekrény karcsú és egyszerű. Nyolc nyitott rekesszel és négy olyan nyílóajtóval rendelkezik, amelyek választás szerint balra és jobbra is nyílhatnak és egyszerűen, pattintós zsanérok segítségével felszerelhetők. Az ajtók az ajtócsillapítónak köszönhetően halkan záródnak. A fürdőszobaszekrényt műanyagélekkel látták el, így a melamingyanta bevonatú korpusz különösen strapabíró, ütésálló és tartós. Megválasztható tölgy vagy szürke színnel Ez a szekrény egy olyan 2 színű betéttel rendelkezik, amely az egyik oldalon szürke, a másik oldalon tölgyszínű. Attól függően, hogy az összeszereléskor hogyan illeszti össze a részeket, igény és ízlés szerint megválaszthatja, hogy melyik színt kívánja hangsúlyozni a fürdőszobában.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.