Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2016
Fürdőszobai rádió, fehér

Fürdőszobai rádió

Zenehallgatás zuhanyozás közben - ugye csodásan hangzik? Az elegáns fürdőszobai rádióval mindennek nincs akadálya, hiszen a felfröccsenő víz ellen védett és ellenáll a nedves fürdőszobai légkörnek. A rádió digitális 24 órás pontos idő kijelzéssel, valamint 10 eltárolható rádióadóval ellátott digitális FM-állomáskeresővel rendelkezik. Fürdőszobai rádió mozgásérzékelővel A rádiót a lendületes, zenés napkezdés érdekében mozgásérzékelővel látták el, ezért a készülék a fürdőszobába lépéskor automatikusan bekapcsol. Amennyiben öt percig nincs mozgás, a rádió automatikusan kikapcsol, így nem fogyaszt energiát. Felállítható vagy felakasztható A rádió nem csak felállítható, hanem a nagy akasztófül segítségével például törölközőtartóra is akasztható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Álomszép fürdőszoba

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.