Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Futókesztyű

Futókesztyű

Kiváló minőségű funkcionális anyagból Meleg kézzel még a futás is jobban megy. Ez a COOLMAX® anyagból készült kesztyű lélegző és nedvességelvezető, kellemes viseletet garantál. Az elasztán nagyobb rugalmasságot, tökéletese illeszkedést és formatartást biztosít a kesztyűnek. A gumis csuklórésznek köszönhetően jól illeszkedik. Funkcionális részletek A futókesztyűt olyan érintőpontokkal látták el, amelyek segítségével könnyen kezelhető például az okostelefon, a táblagép vagy a digitális fényképezőgép, ezért használatukhoz nem kell levenni a kesztyűt. A tenyérrészen praktikus kulcstartó zseb található. A nyomott fényvisszaverő minták jobb láthatóságról gondoskodnak sötétben és rossz látási körülmények között. Szín: Fekete


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.