Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Gally- és virágvágó olló, 2 db

Gally- és virágvágó olló, 2 db

Megfelelő kerti olló minden eshetőségre Ezekkel a kerti ollókkal könnyedén levághatók a virágok és az ágak, hiszen a minőségi acélból készült pengék Teflon® bevonatúak. Speciális műanyagból készült nyelük révén még nedvesen is biztosan tarthatók a kézben. Az egykezes biztonsági zárral ellátott ollókat jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Amboss olló Az amboss olló kemény és elhalt fa vágásához ideális. Max. 15 mm átmérőjű gallyakat vág le, emellett használata nem igényel nagy erőkifejtést, valamint kézkímélő, "visszacsapás" nélküli vágást tesz lehetővé. Ezzel a kerti ollóval egész ágak távolíthatók el maradványrészek nélkül. Bypass olló A bypass olló különösen alkalmas fiatal, zöld fás részek, valamint virágok vágására. Legfeljebb 10 mm átmérőjű virágokhoz és bokrokhoz használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.