Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2015
Gőzkefe, Philips

Philips »Steam&Go« gőzkefe

Villámgyorsan kifogástalanná varázsolja a ruhákat! A hordozható gőzkefe ruhaneműk gyors kivasalásához vagy felfrissítéséhez ideális - vasalódeszka sem szükséges hozzá. Tökéletesen kiegészíti a vasalót, kézreálló mérete révén utazáshoz is tökéletes. Makulátlan megjelenés, higiénikus frissesség A gőzkefe használatával a ruhadarabok nem csupán egy szempillantás alatt simává válnak, hanem a forró gőz a ruhán lévő baktériumok 99,9%-át is megöli, emellett a cigaretta-, a főzés közben keletkező és a testszagokat is eltávolítja. Az elektromos szivattyú automatikusan egyenletes, percenként max. 20 grammnyi gőzlöketet biztosít. Praktikus részletek A »Steam&Go« készülékhez levehető, könnyen megtölthető víztartály és vastagabb ruhákhoz, pl. kabáthoz való kefe is tartozik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2015  Gyerekjáték a takarítás!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.