Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Gurulós fürdőszobai tároló

Gurulós fürdőszobai tároló

Nagyobb rend és átláthatóság Ez a gurulós tároló stílusos, görgőinek köszönhetően pedig rugalmas segítőtárs a rendteremtésben. A praktikus betétben található három kicsi rekeszben rendezetten tárolhatók a fürdőszobai kellékek. A nagyobb holmik és törölközők a nyílóajtó mögött és a két nyitott oldalsó rekeszben kapnak helyet. A háromszorosan állítható behelyezhető polclap révén a nyíló ajtó mögötti két rekesz magassága igény szerint megválasztható. A jobb oldalon található köztes alj rögzített. A gurulós tárlót műanyagélekkel látták el, ezért különösen strapabíró, ütésálló és tartós. Törölközőtartóval Ennek a gurulós tárolónak köszönhetően nem kell többé vizes kézzel keresgélni a törölköző után. Hiszen a baloldalon egy olyan krómozott törölközőtartó található, amelyen mindig van friss törölköző. Megfordítható betétek - szürke vagy tölgyfa színű dekorhoz A gurulós tárolót egy olyan 2 színű rekeszbetéttel látták el, amely egyes részei az egyik oldalon szürkék, a másik oldalon pedig tölgyszínűek. Attól függően, hogy a szerelés során melyik részeket illeszti össze, a fürdőszoba meghatározó színárnyalata ízlés szerint megválasztható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.