Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Gyerek esőkabát, sárga

Gyerek esőkabát, sárga

Ezzel az élénksárga, kényelmes kabáttal bármely időjárással szemben kellőképpen felvértezhetik magukat a gyerekek. A lezárt varrásokkal ellátott, kétrétegű, laminált rendszer révén vízhatlan és szélálló - a külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Az esőkabát ujja könnyű taftbéléssel készült, ezért a kabát könnyen és gyorsan fel- és levehető. A puha single-jersey anyagból készült törzs- és kapucnibélés a még kellemesebb viselet érdekében pamutot is tartalmaz. És hogy ne lehessen összekeverni, belül névvel ellátható címke is található a kabáton. Funkcionális kidolgozású esőkabát Legombolható kapucni Tépőzáras szélvédőszegély Állvédős cipzár Rávarrt, zsebfedős zseb tépőzárral Szellőzőnyílások a karok alatt

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.