Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Gyerek kétrészes téli overall, kék-zöld

Gyerek kétrészes téli overál, kék-zöld

Ennek kétrészes téli overallnak köszönhetően még vidámabbá válnak a havas örömök: a lélegző külső anyag lezárt varrásokkal rendelkezik és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Környezetbarát ecorepel® impregnálása szélállóvá és szennyeződéstaszítóvá teszi az anyagot. Az elöl és hátul lévő fényvisszaverők még rossz látási körülmények között is jó láthatóságot biztosítanak. Funkcionális részletek Puha, meleg köztes réteg A bolyhosodás elleni kidolgozás megakadályozza a szálak csomósodását Az ujjak és a nadrág öltözködést megkönnyítő taftbéléssel Nadrág és dzseki 2-2 cipzáras zsebbel és névvel ellátható címkével Állógallér, törzsrész és levehető kapucni mikropolár béléssel Alábélelt cipzár állvédővel Tépőzáras szélvédőszegély Tépőzár a bőség állításához Bőség állítására szolgáló végelzárós húzózsinór Oldalsó tépőzárak a bőség állításához Rejtett cipzár és patentgomb Öltözködést megkönnyítő cipzár A nadrág rugalmas, állítható hosszúságú nadrágtartókkal és megerősített térdrésszel Hófogó csúszásgátló gumírozással

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.