Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2016
Gyerek pack me esőkabát, zöld

Gyerek pack me esőkabát, zöld

Ezt viselve még az eső is jókedvre derít! A »pack me« esőkabát ellenáll a szélnek és az esőnek, emellett pedig nagyon könnyű. A High Peformance bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően szélálló, vízhatlan és lélegző. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is képes ellenállni, a környezetbarát ecorepel® impregnálás pedig egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Az állvédős cipzár alábélelt, így nem jut át rajta a szél. A színes kabátot két cipzáras bevágott zsebbel is ellátták. Fényvisszaverők gondoskodnak a jobb láthatóságról sötétben és rossz időben. Legombolható kapucni Az esőkabát kapucnival vagy anélkül hordható. A kapucni patentokkal és kiegészítő tépőzárakkal rögzíthető. Kontrasztszínű paszpólok Vágjon neki az esőnek tarka színekben: a kapucninál, ujjakon és derékrészen található rugalmas paszpólok kontrasztszínűek és igazán jól mutatnak. Kicsire összehajtható Elállt az eső, kisütött a Nap? Nem gond: az esőkabát rendkívül könnyű, kicsire összehajtható és a baloldali zsebben tárolható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2016  Gyermekdivat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.