Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2015
Gyerek sídzseki, lila

Gyerek sídzseki, lila

Ez a meleg köztes termo réteggel készült sídzseki igazi profi a hideg, a hó, az eső & társaik elleni küzdelemben! A bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkező külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. Röviden szólva: egy téli kabát, amely nem csak jól mutat, hanem funkcionális szempontból is minden igényt kielégít. Funkcionális részletek: Levehető kapucni kis silddel Meleg mikropolár béléssel ellátott kapucni, gallér és hátrész Csúszásgátló gumírozású vízhatlan hófogó, melynek bősége patentokkal állítható Állvédős cipzár Cipzáras mellzseb 2 cipzáras zseb mikropolár béléssel Cipzáras belső zseb és síbérlettartó zseb A bőség állítására szolgáló tépőzárak és végelzárós húzózsinórok Fényvisszaverők elöl és hátul Feliratozható névtábla


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.