Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Gyerek sínadrág, fekete

Gyerek sínadrág, fekete

Fiúk, lányok, figyelem! A meleg köztes termo réteggel ellátott, kényelmes szabású sínadrág még jeges hidegben is jó melegen tart. Bevonatának és a lezárt varrásnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A strapabíró, szennyeződéstaszító külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. Funkcionális részletek Magasabbra szabott vesevédő rész Rugalmas derékrész 5 övbújtatóval Írható névtábla Rugalmas, állítható hosszúságú nadrágtartó - levehető 2 bevágott zseb rejtett cipzárral Előformázott térdrész A nadrágszár belső oldala megerősítéssel Vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással a jó tartásért, és patentokkal a bőség állításához A nadrágszárvég öltözködést megkönnyítő rejtett, alábélelt cipzárral Fényvisszaverő betétek


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.