Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Gyerek sínadrág

Gyerek sínadrág

Lányok és fiúk, figyelem! Ez a meleg köztes termo réteggel ellátott sínadrág és a magasabbra szabott vesevédő rész még jeges hidegben is jó melegen tart. A kényelmes szabás teljesen szabad mozgást biztosít, így a gyerekek a lehető legtöbbet hozhatják ki magukból. Már csak a névtáblát kell megírni és már indulhatnak is a legkisebbek a sípályára! Számos funkció A sínadrág a rétegzett kidolgozásnak és a lezárt varrásoknak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A síruházat strapabíró külső anyaga minden lesiklásban benne van, miközben nem csak a hogolyóknak, hanem a 1.500 mm-es vízoszlop nyomásának is ellenáll. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén egyszerűen lepergeti a szennyeződét. Szín: Kék Anyag: Külső anyag, taft és bélés 100% poliészter Megerősítés 100% poliamid

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.