Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Gyerek sínadrág, sötétkék

Gyerek sínadrág, sötétkék

Irány a sípálya! Ennek a gyerekeknek készült sínadrágnak a puha, strapabíró külső anyaga a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően szennyeződéstaszító és legfeljebb 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A nadrágot meleg köztes termo réteggel és övbújtatós, rugalmas derékrésszel látták el, kényelmes szabása pedig teljesen szabad mozgásról gondoskodik. Funkcionális kidolgozás Magasabbra szabott vesevédő rész Rugalmas, állítható hosszúságú nadrágtartó - levehető 2 bevágott zseb rejtett cipzárral Rejtett cipzár és patentgomb Előformázott térdrész Strapabíró megerősítés a nadrágszárak belső oldalán Fényvisszaverők Öltözködést megkönnyítő, rejtett, alábélelt cipzár Vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással, tépőzárral és patentgombbal a bőség állításához Névvel ellátható címke Lélegző bevonat a kellemes viseletért Úgy működik, akár egy második bőrréteg: a bevonat megakadályozza a vízcseppek behatolását, a testnedvességet pedig kifelé vezeti.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.