Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2017
Gyerek softshell dzseki

Gyerek softshell dzseki

Esős idő, szél és hideg - a softshell anyagból készült dzseki ideális ruhadarab az átmeneti időszakban. A rugalmas külső anyag kényelmes viseletet és kellően szabad mozgást biztosít. Puha, meleg mikropolár bélésének köszönhetően nagyon kellemesen hordható. Annak érdekében, hogy a gyerekeket sötétben és rossz látási körülmények között is jól láthassák a közlekedésben résztvevők, elöl és hátul fényvisszaverőkkel is ellátták. Szélálló, víztaszító és lélegző E softshell dzseki kiváló minőségű anyaga tökéletes viseletet biztosít a hidegebb napokon. A Clima Protection rendszernek köszönhetően szélálló, víztaszító és lélegző, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig szennyeződéstaszító. Külső anyaga mindemellett 3.000 mm vízoszlop nyomásának is képes ellenállni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2017  TAVASZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.