Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Gyerek téli overál, kék

Gyerek téli overál, kék

Ennek az egyenes szabású, megfelelő védelmet nyújtó téli overálnak köszönhetően még vidámabbá válnak a havas örömök: a lélegző külső anyag lezárt varrásokkal rendelkezik és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Környezetbarát ecorepel® impregnálása szélállóvá és szennyeződéstaszítóvá teszi az anyagot. Az elöl és hátul lévő fényvisszaverők még rossz látási körülmények között is jó láthatóságot biztosítanak. Funkcionális részletek Legombolható kapucni polárbéléssel, kis silddel és tépőzárral Törzsrész meleg mikropolárral Öltözködést megkönnyítő taftbélés az ujjaknál, valamint a nadrágszáron Rugalmas, állítható bőségű ujjszegélyek A rugalmas talppántok megakadályozzák, hogy felcsússzon a nadrágszár Megerősített térd- és farrész Tépőzáras szélvédőszegély Alábélelt cipzár állvédővel 2 bevágott zseb mikropolár béléssel Névvel ellátható címke

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.