Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Gyerek termo kesztyű, fekete

Gyerek termo kesztyű, fekete

Jó meleg a hideg napokon is: ez a fényvisszaverős termo kesztyű megfelelően védi a gyermekek kezét, amely így a szabadban történő játék során is száraz és meleg marad. A kesztyű a Hipora® membrános high performance laminált rendszernek köszönhetően lélegző, szél- és vízálló. Optimális kényelem A termo kesztyű mindemellett szennyeződéstaszító is a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén. A Thinsulate™ köztes réteg nem csak bársonyosan puha, hanem optimális hőszigetelésről is gondoskodik. Az erős külső anyag 1.500 mm vízoszlop nyomásának áll ellen - ezért ideálisan használható síkesztyűként is. Praktikus részletek A kesztyű ujjait csúszásgátló bevonattal látták el. Ennek köszönhetően például síelés közben is jó fogásról gondoskodik. Bősége a gumírozás és a tépőzár révén állítható, a két kesztyű kapoccsal párosítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 47/2016  Síruházat a családnak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.