Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Gyerek termokesztyű, fekete

Gyerek termokesztyű, fekete

Ez a fényvisszaverő csíkokkal ellátott termo kesztyű optimális védelmet nyújt a gyerekkezeknek, melyeket még a szabadban történő játék során is szárazon és melegen tartja. A Hipora® membránnal készült High Performance bevonatnak köszönhetően ugyanis lelélegző, szél- és vízálló. Optimális kényelem A termo kesztyű a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén ráadásul még szennyeződéstaszító is. A Thinsulate™ köztes rétegnek köszönhetően pedig nem csak bársonyosan puha, hanem optimális hőszigetelő is. Az erős külső anyag legfeljebb 1.500 mm vízoszlop nyomásának áll ellen - a kesztyű ideális viseletet biztosít síkesztyűként is. Praktikus részletek A kesztyű tenyérrészét és ujjait csúszásgátló bevonattal látták el. Bősége a gumírozás és a tépőzár segítségével állítható, a két kesztyű pedig akasztóval kapcsolható össze.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.