Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 44 2016
Gyertyadíszítő készlet

Gyertyadíszítő készlet

Kié a legszebb gyertya az egész országban? Ezzel a gyertyadíszítő készlettel tetszés szerint szépíthetők és díszíthetők a gyertyák. Így az adventi koszorú is személyes jelleget kap, valamint a keresztelő vagy születésnapi asztal is díszíthető vele. Barkácsolási útmutató is tartozik hozzá. A rengeteg tartozékkal többféleképpen alakítható A szett öt gyertyadíszítő tollat tartalmaz folyékony viaszfestékkel, egy sablont sablont öt különböző motívummal, számokat 1-től 4-ig és csillagmintás szegélyt, egy műanyag alátétet, egy spatulát a viasz egyenletes eloszlatásához, három viaszlapot, valamint egy stiftet folyékony viasszal a minták gyertyára történő ragasztásához. Szín: Piros, aranyszínű, zöld, ezüstszínű és kék gyertyadíszítő toll Piros, zöld és ezüstszínű viaszlapok


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.