Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2016
Határidőnapló, 18 hónapos, A6

Határidőnapló, 18 hónapos, A6

Szőjön terveket, majd rögtön jegyezze is le őket! Ez a határidőnapló strapabíró műanyag kötéssel készült. A könyvjelző és a rugalmas zárószalag praktikus részletként szolgálnak. A központi részt a következő 18 hónapra szóló, 2016 júliusától 2018 januárjáig tartó naptár képezi. Naptár részletgazdag kialakítással A naptár oldalanként két hónapot tartalmazó havi áttekintőket, valamint két oldalon egy hetet tartalmazó heti áttekintőket foglal magában - mindezt FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, 80 g/m² súlyú papíron. A hosszú távú tervezést a 2018-ig tartó éves áttekintő teszi lehetővé német és angol nyelven. A 2016/2017-os tanév német iskolai szüneteit és a nemzetközi ünnepnapokat összegyűjtő áttekintő megkönnyíti a határidők tervezését. További praktikus részletek 6 papírzseb nyugták stb. számára 60 oldal vonalas jegyzetlap 1 átlátszó, cipzáras tárlótok 2 betét 4-4 névjegykártya tárolásához

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2016  Iskola & Bútor

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.