Schließen
Hibrid bőrönd, közepes
Sajnos már elfogyott

Hibrid bőrönd, közepes

26 995 Ft

  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kemény héj és textil kombinációja
  • 58 l-ről kb. 75 l-re bővíthető

Hibrid bőrönd, közepes

Egy gonddal kevesebb: ezzel a bőrönddel minden biztonságosan tárolható az utazás során. A kemény héj és textil kombinációja optimális védelmet nyújt, miközben rendkívül rugalmas - ha pedig a szokásosnál egy kicsit többet vinnénk magunkat a nyaralásra, ez a változtatható űrtartalmú koffer 58 l-ről kb. 75 l-re bővíthető.

Kényelmes használat

A gurulós bőrönd a négy 360°-ban elforduló görgőnek köszönhetően könnyen irányítható, emellett három fogantyúval, valamint egy rögzíthető, teleszkópos húzókarral látták el. Kétutas cipzárral ellátott főrekesszel és poggyászlakathoz való kialakítással készült. Belsejében rögzítőpántok, cipzáras válaszfal és cipzáras zseb található, ezen kívül egy rávarrt cipzáras zseb biztosít kiegészítő tárolóhelyet.

Szín:

Fekete

Anyag:

Külső anyag 100% poliészter
Alsó héj ABS
Bélés 100% poliészter

Méret:

SZÉ x MA x MÉ kb. 43,5 x 66,5 x 32/38 cm

Űrtartalom:

Kb. 58 l, bővítve kb. 75 l

Súly:

Kb. 3,6 kg

Hibrid Tchibo útipoggyász – a legapróbb részletekig tesztelve

Valamennyi Tchibo terméknek szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie. Az útipoggyászokra vonatkozó vizsgálatok középpontjában a funkcionalitás, az anyag, a kidolgozás, valamint a biztonság áll. A szigorú minőségi követelményeknek való megfelelőség érdekében független bevizsgáló intézetek mindenre kiterjedő tesztelési eljárása hivatott ellenőrizni a színtartósságot, az anyagok tulajdonságait és terhelhetőségét, valamint a káros anyagokkal kapcsolatos követelmények betartását. Mindemellett a kofferek, gurulós bőröndök és utazótáskák a Tchibo minőségbiztosítási részlegének részletes mechanikai vizsgálatán is átesnek. Jó minőséget – jó utat!

Ejtésteszt

Szabadesés: a megtöltött bőröndnek ki kell bírnia, hogy 1 m magasságból 3x egy fémlapra ejtik.

Fogantyúteszt

Statikus teszt: a bőrönd megtöltött állapotban 3 napon keresztül lóg a fogantyújára akasztva. Dinamikus teszt: a megtöltött bőrönd fogantyúját ezerszer megrántják.

Lépcsőteszt

Dinamikus teszt: a megtöltött bőröndnek ki kell bírnia, hogy 20.000, egyenként 9 cm magas lépcsőfokon tízezerszer le- és tízezerszer felhúzzák.

Cipzárteszt

A folyamatos működést és elszakíthatóságot tesztelik.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

69855

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Exkluzív online ajánlat Ez a termék csak online kínálatunkban vásárolható meg, üzleteinkben nem kapható!
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.