Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
High performance síkesztyű, fekete

High performance síkesztyű, fekete

Innovatív anyagkombináció Hogy a síelők tökéletesen uralhassák a terepet. Ez a síkesztyű melegen és szárazon tartja a kezeket a lélegző, szélálló és vízhatlan Hipora® membránnak köszönhetően. A rugalmas külső anyag az ecorepel® impregnálásnak köszönhetően szennyeződéstaszító és legfeljebb 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Az optimális hőszigetelésről a Thinsulate™ köztes réteggel ellátott puha, meleg polárbélés gondoskodik. Funkcionális részletek Az ujjak és a hüvelykujj ergonomikusan formázott - az ujjbegynél megerősítéssel Szemüvegtörlő A gumírozott csuklórésznek köszönhetően jól illeszkedik Bősége a végelzárós húzózsinórral állítható A tenyérrész csúszásgátló bevonata révén jó fogást biztosít 1 cipzáras zseb Fényvisszaverő csíkok Biztonsági hurok Patentos pánt a kesztyűk összekapcsolásához


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.