Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Hószemüveg cserélhető lencsékkel

Hószemüveg cserélhető lencsékkel

Tökéletes látás minden időben: a síszemüveghez két olyan 100% UV-védelemmel rendelkező lencse tartozik, amelyek az időjárástól függően cserélhetőek: egy tükrös lencse a napsütéses időhöz, egy sárga lencse ködhöz és hóhoz. És hogy mindig tisztán lásson, a lencsék belső oldalát párásodásgátló bevonattal is ellátták. Két cserélhető lencse Sárga lencse: S2-es szűrőkategória - közepesen erős napsugárzás esetén nyújt védelmet Tükrös lencse: S3-as szűrőkategória - erős napsugárzás esetén nyújt védelmet 1-es optikai osztály Polikarbonát lencsék 100% UV-védelemmel Praktikus részletek A szemüveg a rendkívül kényelmes viselet érdekében szivacsosan párnázott, emellett szellőzőnyílásokkal és rugalmas, állítható fejpánttal is ellátták. A készlethez tartozó mikroszálas tárolótasak egyidejűleg tisztítókendőként is szolgál.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.