Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Hótalp, tároló táskával

Hótalp, tároló táskával

A hóban történő túrázás felejthetetlen élményt nyújthat - ezzel a hótalppal pedig még a hosszabb szakaszokat is könnyedén veheti. Ez az "allround" modell havas, ill. enyhén emelkedő terephez is alkalmas. A hótalp túrabakanccsal vagy normál cipővel is hordható, az állítható bőségű kötés segítségével gyorsan és könnyen méretre igazítható. A vállpántos tárolótasak hátizsákként is használható. Funkcionális kidolgozás Csíptetők a kötéspánt rögzítéséhez Jó fogást biztosító fémkampók az orr-, ill. sarokrészen Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen felvehető Állítható bőségű kötés Szabadon lengő, extra elhelyezésű, alumínium kötéstengely az optimális stabilitásért Különösen könnyű alumínium keret Fémkampók

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.