Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2016
Hűtőfunkciós kerékpáros- és oldaltáska

Hűtőfunkciós kerékpáros- és oldaltáska

A pöttyös, hűtőfunkciós kerékpáros táska két kampó segítségével egyszerűen rögzíthető a csomagtartóra - és villámgyorsan átalakítható kényelmesen hordható oldaltáskává. Ennek köszönhetően ideális kísérőként szolgál minden kerékpáros túra során. Praktikus és funkcionális A strapabíró, letörölhető táska megerősített, cipzáras és optimális szigetelést biztosító, alumíniumréteggel bevont főrekesszel rendelkezik, belül pedig szigetelő PE-hűtőfóliával látták el. A cipzáras elülső zseb kiegészítő tárolóhelyről gondoskodik. A csomagtartó-akasztó egyszerűen egy cipzáras rekesz mögé rejthető - így lesz a kerékpáros táskából olyan oldaltáska, amely az állítható hosszúságú, levehető, csúszásgátló kialakítású vállpántoknak köszönhetően kényelmesen hordható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2016  Sport & hobbi

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.