Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2016
Irattartó-táska

Irattartó táska

Ez a strapabíró külső anyagból készült irattartó táska nem csak jól mutat, hanem biztonságos és sokoldalú is: övbújtatóval és levehető, állítható hosszúságú vállpánttal rendelkezik, így válltáskaként, keresztbe vetve, övtáskaként kézitáskaként vagy tárcaként hordható. Biztonság a készpénz, kártyák - és személyes adatok számára Manapság a zsebtolvajok már nem "csak" a készpénzre és a kártyákra utaznak. A kártyachipeken tárolt személyes adatok is veszélyben vannak. Ezért ennek a táskának az esetében a külső borításban található RFID védőfólia biztosít hatásos védelmet ezen adatok számára. Funkcionális részletek 2 cipzáras főrekesz Belül több zseb a kártyák, igazolványok és útlevél számára Kis patentos zseb az érmék számára Cipzáras, bevágott zseb Gumi a töltőtoll vagy a golyóstoll számára Fémkarabiner a pánt levételéhez D-gyűrű a kulcsok rögzítéséhez

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2016  Utazás & Nyaralás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.