Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Íróasztali lámpa

Íróasztali lámpa

Letisztult formák kedvelői számára tökéletes! Ez az íróasztali lámpa egyenes vonalvezetésének köszönheti különlegességét. Szára fából, ernyője és talpa pedig lakkozott fémből készült. A szürke textilkábel kihangsúlyozza a lámpa egyszerű stílusát. A lámpatalpat bútorkímélő filcalátéttel látták el, amely megakadályozza a megkarcolódást. Állítható lámpafej a célirányos megvilágításért Az íróasztali lámpa feje állítható, így célirányos megvilágításról gondoskodik. Bármely kívánt pozícióba elfordítható és optimálisan megvilágítja a munkahelyet. A LED-eknek köszönhetően energiatakarékos A lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó 7 wattos LED-del látták el: 15.000 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet. Nincs felfutási idő. A fényerősség nem szabályozható. Szélesség kb. 6 cm, hossz kb. 180 cm. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  ŐSZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.