Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Íróasztallá alakítható komód, fehér

Íróasztallá alakítható komód, fehér

Aki időnként otthon dolgozik, az előbb-utóbb bele fog szeretni ebbe az íróasztallá alakítható komódba. A munkalap le- és felhajtható - igény szerint. Lehajtva rálátást és hozzáférést biztosít az öt kis rekeszhez és a kis fiókos rekeszhez. A két ajtó mögött egy-egy három különböző magasságba állítható polclap gondoskodik a rendről. A nagy fiókba rejthetők és könnyen hozzáférhetően tárolhatók a fontosabb iratok, a hátoldalon található notebooktartó rekeszt pedig praktikus kábelkivezető nyílással is ellátták. Stílusos bútordizájn A bútordarab az elegáns, keretes ajtókkal, a kissé előreugró lábazattal és a profilozott élekkel ellátott fedőlappal remekül kiegészíti a modern lakberendezési stílusú vidéki bájt. A kivetőpántok megkönnyítik az összeszerelést.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.