Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Kamera állvány, nagy

Kamera állvány, nagy

Az állvány egy elhivatott fotográfus alapvető felszereléséből sem hiányozhat. Ez a kameraállvány profi használatra is alkalmas. Éles képekről és stabilitásról gondoskodik még egyenetlen talajon is. A kellő stabilitást a gumitalpak biztosítják. A kiváló minőségű állványhoz tárolótáska is tartozik, amelynek köszönhetően kényelmesen szállítható. Tökéletes elhelyezés a különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően A 3D panorámafej segítségével az állvány tökéletesen beállítható vízszintes, valamint álló formátumú képekhez. Gyorsszorítók segítenek a lábak hosszának bármely helyzetben történő rögzítésében. Az eszköz egylábú állványként is használható, a középső rúd kivehető. Gyorsan cserélhető rögzítő lappal A készletben található gyorsan cserélhető rögzítő lap a kamera alatt rögzíthető, használatával a kamera gyorsan és egyszerűen ráilleszthető az állványfejre. A szabad kéziről az állványon történő fényképezésre történő átállás ezáltal jóval egyszerűbbé válik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.