Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Kártyaolvasó okostelefonhoz

Kártyaolvasó okostelefonhoz

Egy praktikus és kihagyhatatlan eszköz, amely minden készülékhez illik: univerzális kártyaolvasó PC-hez, notebookhoz, táblagéphez és okostelefonhoz. A kézreálló szerkezet olvassa az SD- és Micro SD kártyákat, a Micro USB-csatlakozón keresztül pedig on-the-go-képes Android rendszerű táblagépekhez és okostelefonokhoz csatlakoztatható. A készlet tartalmaz egy USB-adapterrel ellátott Micro USB-t is a számítógéphez és a notebookhoz való csatlakoztatáshoz. Ezen kívül egy kiegészítő USB-csatlakozót is mellékelünk hozzá USB-pendrive a táblagéppel vagy az okostelefonnal történő használatához. Kicsi és kompakt - utazáshoz ideális A kompakt kártyaolvasó készülék olyan ideális kísérő az utazáshoz, amelyre praktikus dizájn és kis súly jellemző - képek, videók és zene adatcseréjéhez ideális.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.