Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Kazettás pehelypaplan, 200x200cm

Kazettás pehelypaplan, 2 személyes

A hideg évszakhoz tökéletes – kiválóan melegít A pehellyel készült paplanok klasszikusnak számítanak az ágyneműk között és főként télen közkedveltek. A pehelypaplan fehér pehellyel és tollal töltött. 3-as paplanmelegségi osztályba tartozik - csodálatosan meleg téli paplan. A huzatot kiváló minőségű körbefutó paszpólozással látták el. A 4 cm magas belső stégekkel készült 4x6-os kazettás steppelés nem engedi elcsúszni a töltetet, így nincsenek hideg részek. Az anyag hőmérséklet-kiegyenlítő, valamint különösen puha és puffos - kellemes körülményeket biztosít az alváshoz. Allergiások számára ideális Ez a kazettás pehelypaplan NOMITE® atka elleni védelemmel készült, ezért kiválóan alkalmas allergiások számára. A paplan szárítógépben szárítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  A nyugalom szigete

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.