Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Kazettás pehelypaplan, dupla

Kazettás pehelypaplan, dupla

A hideg évszakhoz tökéletes - paplan magas melegségi fokkal A pehellyel készült paplanok klasszikusnak számítanak az ágyneműk között. Csodálatosan melegek és főleg a hideg évszakban kedveltek. A pehelypaplan fehér pehellyel és tollal töltött, 90% pehely, 10% toll a DIN EN 12934 szabvány szerint. A 3-as melegségi osztályba tartozik - téli paplan magas melegségi fokkal. A pamuthuzatot körbefutó paszpólozással látták el. A töltet a belső stégekkel készült, 4x6-os kazettás steppelésnek köszönhetően nem csúszik el, így nincsenek hideg zónák. A pehelypaplan hőmérséklet-kiegyenlítő, valamint különösen puha és puffos - kellemes alvást biztosít. A paplant allergiások is használhatják Ez a pehelypaplan NOMITE® atka elleni védelemmel készült, ezért allergiások számára is kiválóan alkalmas.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  A nyugalom szigete

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.