Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Kerámia bevonatos alumíniumserpenyő, 24 cm

Kerámiabevonatos alumíniumserpenyő, 24 cm

Környezetbarát, tapadásmentes kerámiabevonat Ezt a kiváló minőségű alumíniumserpenyőt tapadásmentes kerámiabevonattal látták el: zsírszegény sütéshez ideális, megakadályozza az étel leégését és letapadását, valamint könnyen tisztítható. Mivel rendkívül magas hőfokon használható, elősütéshez is kiválóan alkalmas. A kerámiabevonat környezetbarát és műanyagmentes (PTFE). Sokoldalú és erős A sütőserpenyőt különösen strapabíró és karcmentes felülettel, optimális hőeloszlást és -tárolást biztosító, egyedülállóan erős aljjal, valamint kiváló minőségű, akasztós, szegecselt nemesacél nyéllel látták el, emellett kereskedelmi forgalomban kapható fedéllel is használható. Mosogatógépben tisztítható, max. 200 °C-ig sütőben is használható, az indukciós főzőlapok kivételével pedig valamennyi típusú tűzhelyen használható. A serpenyő hosszú élettartama érdekében javasoljuk, hogy tartsa be az ápolási útmutatóban leírtakat.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.