Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2016
Kétutas minipumpa

Kétutas minipumpa

Hatékony & erős Ez a kézreálló pumpa időt és energiát takarít meg a kétirányú működésnek köszönhetően. Visszacsapó szelepes szelepbetétekkel rendelkezik, így a levegő nem szökik ki a kerékből. Mivel kihúzható, nagyobb és gyakoribb löketek jönnek létre a kétutas pumparendszernek köszönhetően. A pumpafejen analóg nyomáskijelzés található. Kicsi& kézreálló A két különböző szelepbetétnek köszönhetően a kerékpárpumpa minden hagyományos szeleptípushoz illik. A könnyű pumpálásról és egyszerű használatról a szerepre történő biztos rögzítést garantáló szorítókar, a hajlított pumpafej és a csúszásmentes markolat gondoskodik. A mellékelt csíptetős tartó is praktikus: egyszerűen a kulacstartós kerékpárvázra rögzíthető és a pumpa máris bármikor kéznél van a kerékpártúra során!

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 16/2016  Pattanj nyeregbe!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.